Stokka Brannteknikk

Franz Jæger FJ-0-3 / Grade 0 / 197 liter/Digital kodelås.

Nye modeller av Franz Jæger verdiskap / pengeskap er nå tilgjengelig i Norge.
Konstruksjonen er den samme tradisjonelle, men safene har gjennomgått en kvalitets heving og fyllingsmaterialet i mellom ytre og innervegger er modernisert noe som gjør safene vesentlig lettere i vekt uten at sikkerhet og styrke er redusert. Dette betyr at Franz Jæger pengeskap etter denne modernisering nærmest kan plasseres hvor som helst i huset, uten at man trenger å være bekymret for vekten.
Franz Jæger er bygget ved en profesjonell safe og verdiskap produsent. Hvor styrke, finnish og kvalitet er ivaretatt. Safene har de tradisjonelle runde kraftige «hvelvhåndtakene» samt leveres standard i farge sort.
Bruksområdene er sikring av dokumenter, verdipapirer, smykker, edelstener, gull og andre verdigjenstander.
Franz Jæger verdiskap er produsert etter Eurpanorm EN 1143- 1 i grade og verdiklasse 0, I og II. Dette er den kraftigste testen for brann og verdisikrede skap.
Alle modeller er utstyrt med digital lynrask kodelås som standard. Ekstra forsterket med innslagssikring på låser, samt manganforsterkninger på utsatte steder.
Døren er forsynt med kraftige låsbolter på 3 av sidene og bakantbeslag med dobbelfals i bakkant på døren. Dette for maksimalt styrke mot innbrudd.
Hoveddøren er i tillegg utvendig hengslet noe som gjør at døren kan hektes av for å forenkle inntransport samt at utvendig hengsling gjør at døren kan åpens 180 grader og gjør lysåpningen på safen maksimal.
Alle modeller leveres standard med VdS sertifisert lynrask digital kodelås. Programmeringen er meget enkelt og låsen er utstyrt med tidsperre om noen forsøker å finne ut kode. Systemet drives av 9 volts batteri som enkelt byttes fra fronten av safen og uten at kode må omprogrammeres.

LEVERING / INNTRANSPORT
For enklere å kunne få safen på plass i hus er safen konstruert slik at ved å åpne hoveddøren mer enn 90 grader så kan døren hektes av. Dette letter vekten med ca. 30%.

* Verdiskap Europanorm EN 1143 - 1
* Finnish i særklasse
* 2 hyller justerbar i høyden
* Meget kraftig "hvelvhåndtak"
* Leveres standard med VdS sertifisert digital kodelås
* Kodelåsen er utstyrt med tidsperre ved manipuleringsforsøk
* Kan alternativt leveres med nøkkellås eller mekanisk kodelås
* 1 stk hylle justerbare i høyde
* Klargjort for fastbolting mot gulv
* Brannisolert
* Utvendig hengslet som gir maksimal lysåpning
* Teppelagte hyller og bunn
* Dør kan enkelt kobles fra under inntransport
* Ekstra forsterket mot innbrudd med innslagssikring og manganforterkninger
* For økt motstand mot innbrudd er dør og chassie dobbeltfalset

Mål i mm H B D Vekt Volum
Utv.mål 1000 mm 600 mm 450 mm 145 kg
Inv.mål 950 mm 560 mm 370 mm 197 L

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter