Stokka Brannteknikk

Franz Jæger F-J-II-4 / Grade II / 170 liter / Digital kodelås.

Nye modeller av Franz Jæger verdiskap / pengeskap er nå tilgjengelig i Norge.
Konstruksjonen er den samme tradisjonelle, men safene har gjennomgått en kvalitets heving og fyllingsmaterialet i mellom ytre og innervegger er modernisert noe som gjør safene vesentlig lettere i vekt uten at sikkerhet og styrke er redusert. Dette betyr at Franz Jæger pengeskap etter denne modernisering nærmest kan plasseres hvor som helst i huset, uten at man trenger å være bekymret for vekten.
Franz Jæger er bygget ved en profesjonell safe og verdiskap produsent. Hvor styrke, finnish og kvalitet er ivaretatt. Safene har de tradisjonelle runde kraftige «hvelvhåndtakene» samt leveres standard i farge sort.
Bruksområdene er sikring av dokumenter, verdipapirer, smykker, edelstener, gull og andre verdigjenstander.
Franz Jæger verdiskap er produsert etter Eurpanorm EN 1143- 1 i grade og verdiklasse 0, I og II. Dette er den kraftigste testen for brann og verdisikrede skap.
Alle modeller er utstyrt med digital lynrask kodelås som standard. Ekstra forsterket med innslagssikring på låser, samt manganforsterkninger på utsatte steder.
Døren er forsynt med kraftige låsbolter på 3 av sidene og bakantbeslag med dobbelfals i bakkant på døren. Dette for maksimalt styrke mot innbrudd.
Hoveddøren er i tillegg utvendig hengslet noe som gjør at døren kan hektes av for å forenkle inntransport.
Alle modeller leveres standard med VdS sertifisert lynrask digital kodelås. Programmeringen er meget enkelt og låsen er utstyrt med tidsperre om noen forsøker å finne ut kode. Systemet drives av 9 volts batteri som enkelt byttes fra fronten av safen og uten at kode må omprogrammeres.
•Alternative låssesystemer er nøkkellås eller mekanisk kodelås.
•Alle hyller 3 stk justerbare i høyde.
•Klargjort for fastbolting mot gulv.
•Alle hyller og bunn teppebelagt i rød farge.

LEVERING / INNTRANSPORT
For enklere å kunne få safen på plass i hus er safen konstruert slik at ved å åpne hoveddøren mer enn 90 grader så kan døren hektes av. Dette letter vekten med ca. 30%.

Mål i mm H B D Vekt Volum
Utv.mål 1150 mm 560 mm 560 mm 390 kg
Inv.mål 1020 mm 440 mm 380 mm 170 L

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter