Stokka Brannteknikk

Deltronic PR-1211M Optisk trådløs seriekoblet røykvarsler

Deltronic PR-1211 er en trådløs, seriekoblet røykvarsler med optisk røykdeteksjon. Levert av det svenske selskapet Deltronic kan du være sikker på at du har valgt et sikkerhetsprodukt av høy kvalitet. PR-1211 er identisk med sin storebror Deltronic PHR-1211 M, men da uten dens innebygde termiske (varme) sensor.

Enkel montering

Deltronic PR-1211 er like enkel og montere som en vanlig enkeltstående brannvarsler. Varslerene stilles inn på samme kanal (16 kanaler) og kommuniserer dermed trådløst med hverandre. Når en av varslerene reagerer på røyk sender den et trådløst signal til de andre varslerene på samme kanal. Med den innebygde hysjfunksjonen har du i tillegg mulighet til å redusere følsomheten til varsleren i 10 minutter. Varsleren drives av et 9V batteri (medfølger) som har en levetid på ca. 1 år. Gjør det til en vane og skifte batteri hvert år.

Radiokommunikasjon

PR-1211 benytter et kvalitetsikkert kommunikasjonssystem basert på frekvens 434.33 Mhz. I et trådløst, seriekoblet system må alle varslerene være innstilt på samme kanal for å fungere seriekoblet. Du kan velge mellom 16 kanaler på kanalhjulet du finner på baksiden av varsleren.

Hysj funksjon / pausefunksjon

Hysjfunksjonen kan du benytte deg av for å hysje varslere som har gått i alarm. Trykk kort på testknappen. Hysj funksjonen kan også benyttes for å redusere følsomheten til varsleren ved behov. Ved et kort trykk på testknappen kan du enkel unngå feilalarm ved f.eks matlaging, peisfyring eller lignende.

Trådløs seriekobling - Deltronic

Med Deltronic sitt trådløse, seriekoblede system kan du enkelt koble sammen alle trådløse modeller levert av Deltronic. I dette systemet finner du også Detronic HR-1211 M - varmevarsler , Deltronic WR-1211 - vannvarsler, og Deltronic GR-2211L - gassvarsler.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter