Stokka Brannteknikk

header_landbruk_02

Brannalarm for landbruket

Brannvarsling er en investering i trygghet for deg og dine. Du kan også spare penger på forsikringen.

Ved en brann er de første minuttene kritiske – brannalarm fra Stokka Brannteknikk varsler mens du fremdeles har mulighet til å handle selv.

Landbruket stiller spesielle krav til brannvarslingsanlegget.  Etter å ha løst utfordringen med det tøffe miljøet i dyrerom introduserte vi vår  første aspirasjondetektor, som i mange anlegg har stått i uavbrutt drift i over 15 år! Produktet har blitt stadig videreutviklet, og dagens utgave har enda høyere ytelse – uten å gå på akkord med de egenskapene som har gjort den så egnet for tøffe miljøer.

Våre systemer har siden starten inkludert unike og nytenkende funksjoner for å gi en best mulig brukeropplevelse. 

Mange års erfaring, viser at våre anlegg er meget stabile og driftsikre.

Se liste over våre pakketilbud her: Pakketilbud.

Du kan også benytte skjemaet nederst på siden for å be om tilbud eller befaring.

Årlig teknisk kontroll er påkrevd pa alle brannalarmanlegg i landbruket.

Ved hjelp av app på smarttelefon (Android og iOS) er årlig kontroll og service enklere enn noen gang. Regelmessig bytte av filter og batterier blir utført i forbindelse med kontrollen, i tilegg til en total funksjonstest av samtlige komponeter tilkoblet brannalarmanlegget. 

Etter utført kontroll blir sentralapparat merket med kontrolletikett, som en indikasjon på utført kontroll. Det blir også utarbeidet kontrollrapport til kundens dokumentasjon på brannvernarbeidet. 

Bruk skjemaet nederst på siden for tilbud på årlig kontroll av ditt brannalarmanlegg.

Telefon med visning av flow-verdier

Undersøke

Servicemeldinger og statusinformasjon gis i klartekst sammen med forslag til tiltak.

Konfigurere

Alle programparametre og innstillinger foretas fra tydelige menyer i appen.

header_kylling_01

Brannalarm i fjærfehus

Branner i egg- og fjærfeproduksjon får ofte store negative oppslag i media på grunn av antall omkomne dyr, som gjerne er på 10 000-vis.

Høy risiko

Brannfaren i fjærfehus er stor, da de har masse støv, samt hyppig rensing/vasking med påfølgende risiko for vanninntrengning i enkelte komponenter. 

Tidlig deteksjon er viktig i slike bygg, da fjærkre tåler lite røyk og branngasser, samt at store mengder svevestøv gjør brannene eksplosjonsartet. 

Viktig tilpasning

                          collage_pipe-parts

Montasje av alt utstyr i slike bygg – inkludert brannalarmanlegg – må ikke bare tilpasses miljøet, men også ta hensyn til smittefare

og bakterieoppbygging. Alt utstyr fra Stokka Brannteknikk – fra aspirasjonsrør til blitslamper – er designet for å ivareta alle disse momentene.

Renhold av utstyret er meget enkelt, og vi har utviklet automatiske rengjøringssystem som de største produsentene verdsetter høyt.

Manuell rensing av anlegget skjer på ca 10 minutter ved hvert innsett per 2000 m².

Vi er oppmerksomme på at produsentene har forskjellig syn på luftfuktighet og rengjøring under innsettsperioden, noe som medfører store variasjoner i støvmengde og luftfuktighet i dyrerommene. Elotecs anlegg fungerer like godt selv om driftsansvarlig skifter metode etter at anlegget er montert.

Send oss gjerne en forespørsel om tilbud på brannalarmanlegg eller årlig kontroll her:

Svarskjema

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

Sist oppdatert 22.06.2016 kl. 19:00

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter